Jooga & hyvinvointi

 

Jooga tuo läsnäoloa, hyvinvointia ja tasapainoa elämään. Se on tuhansia vuosia vanha kokonaisvaltainen harjoitusmuoto, joka sisältää asanoita (liikkeet), hengitysharjoituksia sekä hiljentymistä (meditaatio). Jooga ei ole uskonto, vaan suvaitsevuudella ja myötätunnolla on suuri merkitys. Joogalla tuetaan terveyttä, tuodaan juostavuutta, tasapainoa ja liikkuvuutta kehoon. Asanat tehdään lempeästi omaa kehon rajoja kuunnellen sekä tietoisen syvän hengityksen kautta. Tunnille tulet omana itsenäsi.

Jos osaat hengittää, osaat joogata!

 

 

HATHA FLOW JOOGA

Lempeä, rauhoittava ja maadoittava hatha jooga sopii kaikille. Tunnille tulet omana itsenäsi, omaa kehoa kuunnellen. Paikan päällä on mattoja ja vilttejä, mutta voit varata mukaan myös omasi.  
Tunnin taso sopii aloittelijalle sekä jooganneille.
Lämpimät, mukavat, rennot vaatteet päälle ja villasukat mukaan.


10€/krt
Joka tunnille pitää ilmoittautua erikseen. luovapuu@gmail.com tai 0445953301
Etsitkö rentouttavaa ohjelmaa tykypäivään, polttareihin, synttäreille tai suunnitteletko yhteistä tapaamista ystäväporukalle?
Suunnittelen toiveittenne mukaisen joogatunnin, rentouttavan venyttelyohjelman ja sointukylvyn tiibettiläisillä äänimaljoilla. Teemoina esim. energisoivia tai rentouttavia harjoituksia, sydän joogaa tai virtaavaa flow joogaa. Lapsille voidaan toteuttaa satujoogaa. 
Harjoituksen kesto toiveetanne mukaan 1h, 1h30min tai 2h. Luovan Puun tiloihin mahtuu noin  15 henkilöä joogaamaan yhdessä.
Mahdollisuus myös vier
 
 
ailla työpaikalla, toivomassanne tilassa tai kokoontua vaikkapa metsässä. Hinta riippuu ryhmän koosta, sekä tilavuokrasta 120-145€, myös mahdollisista matkakuluista. (+yksityisille 10% alv, yrityksille 24%)
 
Sointukylpy tiibettiläisillä äänimaljoilla ja gongilla
Äänimaljojen värähtelyt laskevat stressitasoja ja vapauttavat kehon jännitystiloja. Sointukylvyssä on helppo antautua harmonisten äänten ja värähtelyjen aalloille kellumaan ja antaa sointujen huuhtoa kehoa, mieltä ja sielua. Sointukylvyt sopivat kaikenlaisille ryhmille (max 20 henkeä) – perheille, ystäväporukoille, harrastusryhmille, matkailijoille sekä erityisen hyvin myös yritysten tai työyhteisöjen työhyvinvointia edistävään toimintaan. alk. 5€/hlö
 
 
Äänimaljahoito rentoutus

Äänimaljarentoutus toimii syvärentoutuksena hellien lempeästi sekä kehoa, että mieltä. Se on hieno apuväline kehon kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa, sillä äänivärähtelyt saavuttavat myös alueet minne esim. hierojan sormet eivät yllä. Äänihieronta saa kehon yli sata triljoonaa solua värähtelemään.
Äänimaljarentoutus vaikuttaa mm. stressiä, unettomuutta, ahdistusta ja kehon jännitystiloja lieventävästi. Koska ääni ei mene jännittyneestä lihaksesta heti läpi, se resonoi kipukohdan ympärillä hellästi ja rentouttaa lihasta vähitellen.

 

Äänimaljarentoutus tapahtuu makuuasennossa. Äänimaljarentoutuksessa käytetään erikokoisia metallimaljoja jotka asetetaan asiakkaan keholle ja ympärille. Maljoja soitetaan napauttaen ja pyörittäen soittokapuloilla. Värähtely kulkeutuu kehon joka soluun syvärentouttaen ja tasapainottaen.

varaa aikasi luovapuu@gmail.com tai soittamalla 0445943301

 

 

 

Puh. +358 445953301

 

Email luovapuu@gmail.com

 

 

Seuraa

  • Facebook Grunge
  • Google+ Basic Black
  • Instagram Grunge

Yhteystiedot

 

Hannah Weisenberg

Pajuharjuntie 14 B

73100 Lapinlahti

Finland

Aukioloajat

KESÄ-ELOKUUSSA

ja JOULUKUUSSA Joulupuodin aikaan

2.6.-22.8.2020

Ti-Pe 11-17

La 11-15