Hinnasto

 

 

Luovassa Puussa on inspiroivat tilat ja miljöö järjestää erilaisia tilaisuuksia, esityksiä, luentoja ja kursseja läpi vuoden. Syksyisin ja kevättalvella Hannah järjestää jooga- ja hyvinvointikursseja. Tilauksesta voimme suunnitella yhdessä myös erilaisia elämyksellisiä jooga-, hyvinvointi- tai taidekursseja tai tyky-päivää ryhmällesi. Kesällä on mahdollista myös työskennellä kauniissa pihapiirissä ulkona. Kurssien ja tilaisuuksien yhteydessä voidaan järjestää toiveiden mukaista kahvi- tai ruokatarjoilua. Ilta voidaan kruunata vielä paratiisisaunalla ja paljulla.

Kesäisin ja joulupuodissa kahvilatuotteet vaihtuvat päivittäin. Suosimme luomu-, lähiruokaa ja sesongin mukaisia raaka-aineita. Ryhmille valmistamme tilauksesta erilaisia ateria- ja juhlaruokakokonaisuuksia. Kysymällä lisää, voidaan räätälöidä menusta teille sopivan. Sauna- ja paljupalveluihin voidaan liittää myös grillipiknik. Pyydä tarjous: luovapuu@gmail.com

 

”Muailman pienin kylpylän”  Paratiisi-sauna palvelut

Hirsisauna alk. 120€

Lämmitetty palju alk. 200€

Pyyhemaksu 5€

Suomalainen yrtti- tai ruusujalkakylpy 5€/hlö

SUP-laudan tai kanootin vuokraaminen 8€/tunti tai 30€/päivä

 

 

 

Tilavuokrat

 

Kahvila-galleria puoli ja Taide-aitta toimivat mainiosti erilaisissa kulttuuri- ja juhlatilaisuuksissa sekä elämyksellisinä kokoustiloina. Voidaan järjestää pihapiirin puutarhapuolelle tilaisuuksia kesäkautena. Galleriakahvilaan mahtuu noin 55 henkilöä ja Taide-aittaan noin 60 henkilöä.

 

Yksityiskäyttöön

Kahvilagalleria alk. 35€/h+alv, kokopäivätilaisuuksille kysy tarjousta! Myös kesäaikaan Taideaitta on vuokrattavissa erilaisiin tilaisuuksiin ja kursseille. Kahvilan puolella on hoitohuone, jota voi erilaiset hyvinvointi hoitajat vuokrata.

 

Tiloja myös vuokrataan yrityksille ja yhdistyksille. Tule pitämään kokousta, kurssia tai viikonloppu retriittiä tunnelmallisessa miljöössä!

 

 

Kahvila menu pienempään nälkään

Menu isompaan nälkään

Tilaus leipomotuotteet

 

 

 

Tilaukset

 

Puh. +358 445953301

 

Email luovapuu@gmail.com

 

 

Seuraa

  • Facebook Grunge
  • Google+ Basic Black
  • Instagram Grunge

Yhteystiedot

 

Hannah Weisenberg

Pajuharjuntie 14 B

73100 Lapinlahti

Finland

Aukioloajat

KESÄ-ELOKUUSSA

ja JOULUKUUSSA Joulupuodin aikaan

Ti-Pe 11-17

La 11-15