Palvelut

Edesmennyt kuvanveistäjä Raija Weisenberg on luonut Luovaan Puuhun taiteellisen tunnelman, jonne voi poiketa karistamaan arjen ja kiireen pois. Taiteilijan tytär Hannah Weisenberg jatkaa äitinsä elämäntyötä taidetalon emäntänä.

 

Galleria-kahvilassa on myös muita palveluita tarjolla kuten, tilauksesta ruokailupalveluita ryhmille, "Muailman pienin kylpylä" vanha paratiisihirsisauna, lämmitetty palju ja ruusujalkakylvyt. Vaihtuvat näyttelyt kahvilassa, Savutupahuoneessa sekä pottukellari-galleriassa tarjoavat aina jotakin uutta kävijöilleen! Savolaista käsityötä ja taidetta on myynnissä. Tilattavissa on myös erilaiset virkistys- ja taidekurssit, kuten joogaa ja keramiikkakurssit. Kahvilassa on tarjolla itse tehdyt kakut, leivonnaiset ja suolaiset piirakat. Tuotteiden valmistuksessa suosimme lähi- ja luomutuotteita. Kauniissa miljöössä järjestetään myös erilaisia musiikki- ja taidetapahtumia, sekä yksityistilaisuuksia ympäri vuoden. Tule nauttimaan taiteesta, rennon boheemista tunnelmasta ja herkuista yksin, kaksin tai isommalla porukalla!

 

Luova Puu sijaitsee kauniissa järvimaisemassa Lapinlahden keskustassa, noin 300 metrin päässä 5-tieltä (tielaitoksen opasteet). Kuopiosta matkaa on noin 60 km ja Iisalmesta 25 km. Lapinlahdelle ovat hyvät juna- ja bussiyhteydet. 

 

 

Puh. +358 445953301

 

Email luovapuu@gmail.com

 

 

Seuraa

  • Facebook Grunge
  • Google+ Basic Black
  • Instagram Grunge

Yhteystiedot

 

Hannah Weisenberg

Pajuharjuntie 14 B

73100 Lapinlahti

Finland

Aukioloajat

KESÄ-ELOKUUSSA

ja JOULUKUUSSA Joulupuodin aikaan

2.6.-22.8.2020

Ti-Pe 11-17

La 11-15